12 Dec 2011

04 DEC 2011

Selamat Bertunang !!!

Mama arif n aku

kek dr pihak lelaki

Letih

dr pihak pmpn 


with my Mum



terpakse posing...arahan en Faiz


Alhamdullillah...4 dec 2011 jam 6pm (agak2 je sbb xsmpat tgk jam) yg lepas.aku dah jd tunang kepada en Arif Iskandar Abd Rahman aka BOY..hehehhe..walopun majlis tu simple...tp sume berjalan lancar..tu yg paling penting...aku nk ucapkan THANX to my sis...MIMI AZURA,MIMI FARHANA. my Brother MOHD FAIZ..my Sis in Law-SARLINA (coz make up )...my Brothers in LAW...n sume yg same2 gotong royong tok majlis aritu...

22 Nov 2011

Hati Kala Cinta

balik keje smlm..aku start bce novel Hati Kala Cinta karya kak Hani Fazuha...be4 dis aku mmg follow citer kak hani ni..so yg ni pun..aku order tnpa tgk sinopsis.sbb aku tau kak hani punye novel mmg terbaik...
so,berbalik pd HKC...taim aku bukak page 1..perasaan marah aku kat zhafran dah ade...watak die yng ckp men lepas je tu..mmg buat aku sakit hati...cian kat LYA..tp aku salute ngn LYA..pe yg zhfran buat..kate kat die..perasaan syg kat zhafran tu still ade..lau aku jd lya la..mau penyek zhafran aku pijak...hehehe...
maybe Lya yakin yg zhfran jodoh die kot,,hehehe..at last dorang kawen gak..blum kawen...nk kawen...n dah kawen pun mslh still ade lg...pendek kan citer..HKC ni aku bg 5*****


21 Nov 2011

19/11/2011

hari ni ari yg plg sedih buat aku....aku sorang je tau..huhuhu...My new BF..(MANJE) tgglkan aku...pg tu ok die ok je..aku bg air msak pun die nk minum..tp aku xsdar..tu la ari terakhir aku dgr suare die..

Pkul 2pm...taim aku tgah makan..aku dgr suare die lain mcm dr dlm bilik...so..aku tgglkan makan n jenguk die..aku igt die lapar..then aku buat susu n bg die minum..slpas 5 minit..aku tgk die lembik..(=_=)..n suare die mkin slow...n dat time la aku sedar n die dah nk mati..huhuhu...dr pukul 2-6 lebih..aku tgk die je..sbb aku tau..die sakit n die tggung sorang2..sbb aku xphm pe yg die ckpkn...(bahase kucing kan)..jam 5 lebih..nafas die mkin slow n die nmpak pyh sgt nk bernafas lg..aku usap badan die..n aku mintk kat ALLAH..amik la nyawa die cpt2..sbb aku xsggu p tgk die menderita cmtu..start dr pukul 6..aku angkat die n pgang die n cium die..sbb tu je yg aku leh buat..tp taim tu..air mate aku non stop trun..huhuhu...n aku tgk je muke n mata die..ank mate die..makin lame mkin  membesar....lame gak la...pastu makin kecil...smpai la tepat 6.50pm..aku tgk die xgerak lg..n bdn die mmg lembik n xde nafas dah..huhuhu...aku hnye sempat bela die..19 hari je....n esoknye..aku g tanam die kat bawah umah aku...

14 Nov 2011

Aira Nur Rania..

Rania 

rania

Aira Nur Rania (10.11.2011)

9 Nov 2011

my new bf




4 Nov 2011

Novel Baru


ni novel paling baru aku beli...tp xsure skg novel aku ade bpe.hehhe...novel ni gak yang buat aku gelabah badak smlm...pihak pos laju salah hntar..n ade org lain trime...check punye check..novel ni smpai kat opis cousin aku..bengang gak la kat posmen tu..tp biler die kol n mintak maaf...aku pun cool balik...tp yang aku xpuas hati smlm...nape org yg trime tu boleh bukak sampul tu..dah terang2 name MIMI SYAFIQAH ISMAIL ...xpyh la memandai nk bukak..tu hak aku..sengal btol la....@#$&*^#@&*

14 Oct 2011

Fatin Nabila aka Nur Hazma


Ni sume karya kak FATIN NABILA aka NUR HAZMA yng berjaya aku kumpul..ade 3 buah lg yang xde dlm koleksi aku...maybe bulan depan ckop la kot..(hehehehe)..aku suke layan karya kak fatin ni..mcm kne ngn jiwe aku la..mmg xrugi la aku beli n layan..:D




Seindah Pelangi:

rase teruja biler bce sinopsis kat blakang novel ni..so mie amik keputusan utk beli secara on9..tp biler start bce novel ni..perasaan teruja tu hilang..Jalan citer novel ni ok..tp.....mie rase xpuas nk bce sbb cre penulis huraikan jalan citer terlalu cepat..biler mie bce 1 part..xsempat nk feeling, dah pegi kat jalan citer lain.dats y mie rase novel ni payah nk msok ngn mie..so..tok novel ni mie leh bg 3* je

11 Oct 2011

novel Baru R.A.W



smlm mie bce novel ni.dlm mse 1 1/2 jam mie dapat habeskan..cite ni best sgt..

mngisahkn ANIS RAZIKIN n HAKIM yg ditgkap bsah n terpkse kahwin angkara mak tiri anis.tp di sebabkn xde perasaan cinta msg2 xdpt trime ubungn yg dorang kne lalui..biler anis belajar kat U..kebetulan same U ngn hakim.byk konflik kat U sbb msg2 ade peminat tersendri n dorang ade perasaan cemburu...

nk tau lg?jgn lupe beli k...untuk novel ni..mie bg 5*

7 Sep 2011

raye raye raye...

with my bestfren...dr sekolah rendah lg tau
pic ni hasil dr my fren..Bro John
with my love 

me n my love

28 Aug 2011

Alhamdullillah...aku akhirnye smpai kat kg halaman aku kat kedah...rindu giler siot ngn udara kat cni..segar je..hehehe
Tp smlm taim aku otw balik kg..cuak gak la..aku tgk live ade mayat mangsa kemalangan..byk sgt plstic hitam yang bungkus mayat2 tu..huhu..trauma yang taun lepas pun xabes lg..tmbh yang ni plk..takot giler..pada spe2 yang blum balik kg n nk balik kg 2..bawak la kete elok2 k...jgn tau nk pecut je..pepepun...aku nk ucpkan selamat ari raye tok sume yang knl aku...

21 Aug 2011

SELAMAT ARI RAYE


18 Aug 2011

novel bulan 9



Novel yang ditunggu2 dah dpt td..hehhe...

12 Aug 2011

kakinovel





novel aku...


ariela sahimi



meen zulaikha




siti rosmizah





aisya sofea



iffa irdina@rozita abd wahab